Dag allemaal,
Ik heb nog een kaartje klaar.
Deze heb ik gemaakt voor de februari challenge bij Beccy's Place met als thema "White on White".
Ik heb er nog geen felicitatie opgezet, dat kan eventueel nog, maar ik wacht af voor welke gelegenheid ik deze ga gebruiken.
De foto is niet zo mooi, doordat ik hem net voor de avond begon te vallen heb genomen.
't Is toch nog wel te zien wat erop staat.
En nu nog wat lekkers.
Ik heb mijn buikje weer eens dik gegeten in een lekkere TIRAMISU.
Het recept voor de liefhebber:
250gr speculoos - 500 gr mascarpone - 4 eieren - 100 grbloemsuiker - 1 grote tas straffe koffie.
Voor de afwerking cacaopoeder.
Meng de eierdooiers met de bloemsuiker en de mascarpone met de mixer tot een glad beslag.
Klop het eiwit stijf en meng het voorzichtig onder het mengel.
Dompel de speculos eventjes in de koffie en leg er de bodem van de schaal mee vol.
Giet de helft van het beslag over de speculoos.
Vervolgens nog een laag speculoos en de overschot van het beslag.
Zet de tiramisu minstens 4 uur in de koelkast (ik maak hem gewoonlijk de dag voor ik het ga eten)
Strooi voor het opdienen de cacaopoeder over de tiramisu.
Smakelijk !
Ik heb nog een kaartje klaar.
Deze heb ik gemaakt voor de februari challenge bij Beccy's Place met als thema "White on White".
Ik heb er nog geen felicitatie opgezet, dat kan eventueel nog, maar ik wacht af voor welke gelegenheid ik deze ga gebruiken.
De foto is niet zo mooi, doordat ik hem net voor de avond begon te vallen heb genomen.
't Is toch nog wel te zien wat erop staat.
Ik zet er nog een stukje van in close-up erbij:
En nu nog wat lekkers.
Ik heb mijn buikje weer eens dik gegeten in een lekkere TIRAMISU.
250gr speculoos - 500 gr mascarpone - 4 eieren - 100 grbloemsuiker - 1 grote tas straffe koffie.
Voor de afwerking cacaopoeder.
Meng de eierdooiers met de bloemsuiker en de mascarpone met de mixer tot een glad beslag.
Klop het eiwit stijf en meng het voorzichtig onder het mengel.
Dompel de speculos eventjes in de koffie en leg er de bodem van de schaal mee vol.
Giet de helft van het beslag over de speculoos.
Vervolgens nog een laag speculoos en de overschot van het beslag.
Zet de tiramisu minstens 4 uur in de koelkast (ik maak hem gewoonlijk de dag voor ik het ga eten)
Strooi voor het opdienen de cacaopoeder over de tiramisu.
Smakelijk !
Gezellig dat je even kwam kijken.
Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat.
Tot ziens,
Groetjes
Carla
super mooie kaart en dat alleen in wit.
BeantwoordenVerwijderensuper!!
en de tiramisu ziet heerlijk uit!!
liefs gerrie
Heel mooie kaart Carla, en ze is nog goed te zien hoor op foto.
BeantwoordenVerwijderenMmmmmm de tiramisu ziet er lekker uit, dessert is altijd zo lekker hé...
Lieve groeten,
Annemie
Wat heb je een prachtige kaart gemaakt Carla! En jummie, wat ziet die tiramusu er lekker uit :)
BeantwoordenVerwijderengroetjes, Wil
MOOI!! Wat een prachtige en stijlvolle kaart Carla. Slim dat je er nog geen felicitatie op hebt gezet, dan kun je er bij een bepaalde gelegenheid nog iets op zetten. De schitterende details zijn heel goed te zien op de foto. En o o wat is dat lekker smullen bij jou!
BeantwoordenVerwijderenGroetjes en een fijn weekend, Wendy
Hoi Carla
BeantwoordenVerwijderenWat prachtig je witte kaart vind dat altijd erg mooi .
Ook je bloemen erop zijn weer erg mooi .
Mmmmm dat klinkt wel heel erg lekker .
Bedankt voor je recept ga hem onthouden .
Fijn weekend
Groetjes Marcella
Prachtige kaart Carla, heeft altijd wel wat vind ik, wit op wit.
BeantwoordenVerwijderenDie tiramisu ziet er heerlijk uit, misschien ga ik het recept eens proberen, mmm
liefs
Folkje
Een prachtige witte kaart Carla, heel erg mooi gemaakt!
BeantwoordenVerwijderenEn tiramisu, mmmmm, lekker!
Lieve groetjes, Berlinde
Amazing card my friend :))
BeantwoordenVerwijderenAnd ....... I love tiramisu, is one of my favorite cakes:)
Big big hug,
Sonia
Mooi is ie Carla ik hou er wel van zo in het wit,e dat gebak dat ziet er wel heel lekker uit.Groetjes Joke
BeantwoordenVerwijderenPrachtig Carla, dit heb je weer super gemaakt, dat geld ook voor het gebak!
BeantwoordenVerwijderensuper mooie kaart Carla en die tiramisu ziet er overheerlijk uit:0)
BeantwoordenVerwijderengrtz Jolanda
Je kaartje is superrrrrrrr mooi Carla
BeantwoordenVerwijderenen dat gebak dat lijkt me erg lekker
groetjes en fijn weekend
Wat een super mooi kaartje, Carla, prachtig!
BeantwoordenVerwijderenEn wat ziet de tiramisu er lekker uit, dat zal smullen geweest zijn!
Wat is je kaart schitterend geworden Carla, een beauty weer. En zo lekker die heerlijke tiramisu, het water loopt me in de mond, heerlijk.
BeantwoordenVerwijderenLiefs van Anita
Wow, Carla wat mooi, wit op wit is toch ook wel héél mooi hoor, jij hebt er weer iets prachtigs van gemaakt.
BeantwoordenVerwijderenIk ben nu 6 kilo kwijt, dus nee een taartje begin ik maar even niet aan.
Het ziet er wel heerlijk uit hoor.
Lieve groetjes Corrie
Carla, your card is absolutely stunning! I love the beautiful layered flowers you created and the embossed background gives it real depth and interest. Well done!
BeantwoordenVerwijderenCheers,
Beccy
Heel mooi je witte kaart. En het recept is yummy, spijtig dat ik hier de enige ben die dat lust.
BeantwoordenVerwijderenontzettend mooi liefs joyce
BeantwoordenVerwijderenEen hele chique kaart, Carla! Heel mooi gedaan! Die Tiramisu taart ziet er wel heel erg lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenHugs, Laura
Deze is ook erg mooi Carla!
BeantwoordenVerwijderenIs je goed af gegaan mooie details, heel chique!
Zelf gemaakte tiramisu is het allerlekkerste hé!?
Groetjess Jacomijn
This is beautiful...love all the details and dies.
BeantwoordenVerwijderen