Volgers

zondag 25 juni 2017

Terug de hobbykamer in

Dag lieve bloggertjes,

Eerst wil ik jullie allemaal super bedanken voor al die steunende berichtjes, knuffels en kaartjes die ik, voor het ongeval van mijn echtgenoot, mocht ontvangen.
Weet je, dit doet een mens echt goed.
Ondertussen zijn we bijna (dinsdag) 4 weken verder.
Sinds vorige week is mijn man uit zijn coma, maar er is nog een complicatie bijgekomen en daardoor slaapt hij nu nog heel veel.
Dinsdag was hij wakker en toen was hij heel beweeglijk met armen en benen en opende af en toe zijn ogen.
Toen ik hem aansprak kregen we af en toe een reactie met in mijn hand knijpen en ik had de indruk dat hij soms wel dingen begreep.
De volgende dag was het weer bergaf en ondertussen hebben we  geen reacties meer gekregen.
De artsen kunnen voor de toekomst nog geen voorspellingen doen, het kan nog alle kanten uit, het vraagt tijd en we moeten afwachten.
Ook met ons bedrijf ligt het me enorm zwaar.
Een hele organisatie en veel werk.
Ik krijg van mijn kinderen wel complimentjes dat ze van me verschieten, dat ik het allemaal zo goed aankan.
Ja we moeten wel verder hé.

Deze week heb ik toch enkele avonden in mijn hobbykamertje doorgebracht.
TV zegt me nu niet veel, ik kan me beter nog even voor het slapen gaan, ontspannen met een kaartje in elkaar te steken.
Het label van de kaart van hieronder had ik, net voor het ongeval, al met mijn potloodjes ingekleurd en nu is het mij in stapjes gelukt om er een kaart mee te maken.
Een nogal fel resultaat dat wel, maar dat komt, omdat het normaal voorzien was voor een kleurenchallenge (die is ondertussen voorbij).


Het label is een digi stamp van BUGABOO en heb ik ingekleurd met Faber Castell Polychromos.
Het frame is de LR 0111 creatable van Marianne Design.
De bloem rechts komt uit 115633/0142 Flowering Grass van Craft Emotions.
De bloemetjes in de linker bovenhoek zijn gemaakt met de ponsjes FLP027, FLP028, FLP030 en FLP031.
Kleine vlindertjes gemaakt met een traditioneel oud ponsje.


Gezellig dat je even kwam kijken.
 Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat.
 Tot kijk,
 Groetjes
 Carla

32 opmerkingen:

 1. Jeetje....wat komt er veel op je af en wat zal het zwaar zijn om sterk te zijn terwijl je zoveel zorgen hebt. Heel veel sterkte wens ik jullie toe en laten we met elkaar hopen dat er snel betere tijden aan zullen komen. Knap dat je het voor elkaar hebt gekregen om zo'n mooi kaartje te maken....ontspanning zoeken in je hobbykamer dat herken ik maar al te goed.
  Knuffel van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Carla wat een ontzettend moeilijke en spannende tijd heb je achter de rug en het is nog niet klaar.... heel veel sterkte toegewenst bij alles wat je moet regelen voor jullie bedrijf. En heel veel sterkte voor de situatie met je man, wat fijn dat je even kontakt met hem kon maken, dat geeft toch weer een beetje hoop. Ik hoop dat hij nu echt snel verbetering gaat vertonen. Jullie hebben nog een lange weg te gaan... Goed van je dat je toch probeert even te kleuren of knutselen. Even weg uit de hektiek van de dag helpt je om deze drukke en emotionele tijd vol te houden! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Carla,
  Wat een ontzettend spannende tijd maak je toch mee. Het is zo te hopen dat het allemaal goed komt met je man. Maar dat zal zeker nog even duren zo te horen. Fijn dat je toch wat ontspanning kunt vinden in het knutselen. Dat je geen tv kunt kijken snap ik. Je concentratie zal daareven wel niet optimaal voor zijn.
  Je kaart is heel mooi. Leuk idee om er een tag op te doen. Mooie kleuren vooral!
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat kan je leven van het ene op het andere moment toch ineens helemaal veranderen.
  Fijn dat je toch nog wat afleiding in je hobby kunt vinden.
  Ik wens jou en je gezin dan ook heel veel sterkte toe voor de komende tijd.
  P.S.: ik heb je kaartje uitgeprint en bij de rest gehangen, zo kan ik er toch van genieten. Vind 'm super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een zware tijd heb je al achter de rug en je bent er nog lang niet zo te lezen. Heel knap dat je dat kan! Fijn dat je hulp krijgt van collega boeren en de kinderen want anders zou het niet te doen zijn denk ik zo! Ik hoop dat het allemaal goed komt met je man en dat ie weer goed zal functioneren als hij naar huis mag. Carla je kaartje is mooi en gelukkig kan je jezelf even ontspannen want je moet ook af en toe wel aan jezelf denken natuurlijk! Heel veel sterkte voor jou en je gezin en we hopen allemaal snel op goed nieuws natuurlijk. Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Carla,
  Je hebt een mooi kaartje gemaakt. Fijn voor je dat je zo iets kan ontspannen met je hobby. Ik vind dat ook altijd heerlijk om iets in te kleuren, muziekje op de achtergrond.
  Even een momentje afgelopen week dat je contact had met je man, en nu weer complicaties, vreselijk voor jullie allemaal. Maar zoals ik op het kaartje schreef voor je :moed houden, want achter al die donkere wolken zal hopelijks een straaltje zonneschijn zitten.
  Dikke knuffel,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je even een moment contact hebt gehad met je man. Daar kan je weer even op teren. Veel sterkte hoor. Fijn dat de hobby afleiding biedt.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje Carla, wat een moelijke tijd maak je door.
  En wel even contact gehad, dat geeft hoop.
  Ik hoop dat je genoeg hulp krijgt voor jullie bedrijf, lijkt me heel zwaar, dus petje af voor jou!
  Fijn dat je even kon ontspannen in je knutsel ateljeeke.......
  Liefs en veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie kaart,Carla.Fijn dat je wat afleiding in je hobby kunt vinden.Het is te hopen dat het weer goed komt met je man.Je hebt het nu dubbel zwaar zowel met het bedrijf en de zorgen om je man.Heel veel sterkte.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ben je ontzettend dapper en een kanjer! Heel veel sterkte Carla!
  groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Carla,
  wat ben je dapper om het bedrijf draaiende te houden naast de grote zorgen om je man..ik hoop dat er snel verbetering in zijn situatie mag komen
  Goed dat je ontspanning zocht in 't kaarten maken..mooie kaart heb je gemaakt!
  wens jullie veel sterkte,
  gr.Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zat toevallig weer aan je te denken toen het berichtje bij CS langskwam en nu dan ook weer een kaartje. Fijn dat je je daar weer toe kon zetten. Is toch ook wel ontspanning en helpt misschien wat om je gedachten te verzetten. Vier weken verder zijn we al weer. Wat zal dit ontzettend zwaar voor je zijn. Niet alleen de zorgen om je man, maar ook het bedrijf draaiende houden. Diep respect voor je!
  Ik hoop dat alles op termijn goed komt met je man en wens jou voor nu weer heel veel sterkte!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo fijn even wat te horen van je Carla! En ik mag hopen datje hulp krijgt om het bedrijf draaiende te houden, anders wel heel veel werk op je schouders!!! We duimen allemaal met je mee voor een goed herstel!
  En heel goed dat je kan ontspannen in je hobby kamer...dat verzet de gedachten! Hele mooie kaart Carla en de ponsbloemetjes zijn heel gaaf! En je weet het hè, je kan op ieder moment contact opnemen met Natascha van 't Hobbypaviljoentje! De 15.00 euro kadobon blijft voor jou!
  Houd moed en veel sterkte!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Carla . Wat fijn dat we zo'n prachtige kaartencreatie van je zien! erg leuk.mooie vrolijke kleuren . Gelukkig dat je dit wat ontspanning geeft want dat heb je nu zeker nodig in deze spannende tijd. En wat je zegt Het werk op de boerderij moet gewoon doorgaan Hoe moeilijk ook. IK wil jullie alle sterkte wensen. want dat hebben jullie wel nodig. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Carla, jeetje wat lees ik nu? Wat heftig wat er met je man gebeurt is en wat moet je dan sterk kunnen zijn. Het vele werk komt inderdaad bovenop de zorgen. Fijn dat je nu even wat ontspanning kon vinden in het maken van deze vrolijke kaart. Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe voor alles wat nog gaat komen en ik ga duimen voor lichtpuntjes zoals het op jou reageren van afgelopen week.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Carla,
  Knap van je dat je toch nog een kaartje hebt gemaakt....heel erg leuk gedaan!
  Heel veel sterkte met alles,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat ben je dapper er komt zo heel veel op je af je kaartje ziet er heel kleurig uit sterkte groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat ben je dapper er komt zo heel veel op je af je kaartje ziet er heel kleurig uit sterkte groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Knap van je dat je even wat ontspanning kon vinden tijdens het knutselen. Mooie, fleurige kaart met een prachtig ingekleurd label.
  Fijn dat er even wat contact met je man was maar zo zwaar dat het daarna weer wat minder gaat. Ik heb bewondering voor je en wens je heel veel sterkte toe voor de komende tijd.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb veel respect voor je Carla, wat heb je een zware tijd, maar je blijft positief en dat moet ook, want als je bij de pakken neer gaat zitten, dan gaat het niet goed.
  Dat je toch nog je kan ontspannen in je hobbykamertje is bewonderingswaardig.
  Je label kaart is prachtig, mooi van kleur.
  Heel veel sterkte meisje en vooral veel kracht.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Carla heb enorm veel bewondering voor je fijn dat je toch nog ontspanning kan vinden in een mooi kaartje dat je gemaakt heb.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Carla wat een spannende tijd en wat fijn dat je je toch even kan ontspannen met onze leuke hobby. Je kaartje ziet er prachtig uit. Heel veel sterkte en ik hoop dat het binnenkort toch de goede kant uit gaat. Heel veel sterkte in ieder geval.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Carla wat een spannende tijd en wat fijn dat je je toch even kan ontspannen met onze leuke hobby. Je kaartje ziet er prachtig uit. Heel veel sterkte en ik hoop dat het binnenkort toch de goede kant uit gaat. Heel veel sterkte in ieder geval.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ach Carla ik heb zo met jou en je gezin te doen, al die onzekerheid waar jullie inzitten. Fijn te lezen dat je ontspanning weet te vinden in je hobby en je even je gedachten hopelijk kan uitschakelen. Ik hoop dat je binnenkort met goed nieuws komt.
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het blijft dus super spannend allemaal Carla, en dan komt er zoveel op je af en dan ook nog al het werk op de boerderij. Goed dat je dan van de kleine momenten even wat ontspanning zoekt in je hobbykamer!
  Ik denk aan jullie en duim voor jullie.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh, wat lijkt me dat zwaar, Carla! Geen idee hoe het voelt, maar leuk is anders. Ik wens je nog heel veel sterkte toe.
  Gelukkig dat je toch even kan ontspannen in je knutselateljeeke. Ik wens je wonderen toe!
  Hartelijke groet, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Prachtige kaart, Carla. Fijn dat je man uit coma is. Hopelijk gaat het snel beter met hem en krijg je beter contact met hem. Heel veel sterkte. Ook op de boerdrij. Ik kan me goed voorstellen dat een kaartje maken ( ook al is het in etapes) een ontspanning.

  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik vind het een erg mooi labelkaartje Carla !

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hoi hoi Carla,
  door omstandigheden ben ik niet aan kaartje toegekomen voor jou en je familie,
  maar gek genoeg ben je wel vaak in mijn gedachten, zeker als ik langs de koeien in het weiland rijd,
  wat een moeilijke periode moet het voor jullie zijn, zo je geliefde te zien en dan het werk in jullie bedrijf nog,
  Opnieuw heel veel sterkte Carla voor jullie!
  Fijn dat je toch je zinnen een beetje kunt verzetten met dit mooie labelkaartje!
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een verschrikkelijk nieuws ik hoop dat snel goed komt Carla
  en fijn dat je toch wat afleiding kan vinden in de hobby kamer
  Gr Lenny

  BeantwoordenVerwijderen